به گزارش روابط عمومی شرکت سرمایهگذاری توسعه صنعت کوثر صبا و به نقل از روابط عمومی شرکت جمکو، آقایان مهدی قندهاری مدیرعامل شرکت کوثر صبا، چگینی معاون بهرهبرداری و توسعه فناوری، سلیمانفر، معاون اقتصادی و امور مجامع و نیکتبار مدیر بهرهبرداری و عملکرد در هلدینگ کاوه پارس روز یکشنبه مورخ 11 آذر 1403 از شرکت دانشبنیان صنایع ماشینهای الکتریکی جوین(جمکو) بازدید کردند.
در این بازدید که با هدف ارزیابی توانمندیها، تدوین خطوط مشی جدید و تقویت برنامهریزیها برای توسعه روزافزون جمکو انجام شد، ابتدا خط تولید جمکو مورد بازدید قرار گرفت سپس طی جلسهای که با حضور مدیران شرکت جمکو برگزار گردید، جعفریاناری مدیرعامل جمکو، گزارشی از عملکرد چندساله شرکت ارائه و به تشریح دستاوردهای کلیدی، برنامههای توسعهای و موفقیتهای اخیر جمکو پرداخت.
همچنین چگینی معاون بهرهبرداری و توسعه فناوری هلدینگ کاوه پارس، با اشاره به ظرفیتها و توانمندیهای بومی، جمکو را شرکتی توانمند با مدیریت کارآمد، نیروهای متخصص و ظرفیتهای بینظیر دانست و نیز بر اهمیت بهرهگیری از هوش مصنوعی و اتوماسیون در فرآیندهای تولید تأکید کرد.
در ادامه قندهاری نیز ضمن تقدیر از جمکو در جهت رشد پایدار، اظهار داشت این بازدید زمینهساز تقویت برنامهریزیها و تدوین استراتژیهای نوین برای دستیابی به اهداف بلندمدت شرکت جمکو و تحقق توسعه روزافزون آن خواهد بود.