شرکت صنایع ماشینهای الکتریکی جوین (جمکو) در هشتمین دوره جایزه حقوق مصرفکنندگان، برای پنجمین سال پیاپی موفق به دریافت تندیس این جایزه شد.
به گزارش روابط عمومی گروه کوثر صبا و به نقل از روابط عمومی شرکت صنایع ماشینهای الکتریکی جوین (جمکو)، هشتمین دوره جایزه حقوق مصرفکنندگان روز ۲۸ مردادماه با حضور دکتر فرهیدزاده، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، جمعی از مسئولان، مدیران و فعالان حوزه صنعت و تولید در هتل میثاق مشهد برگزار شد.
کسب این تندیس برای پنجمین سال متوالی، نشاندهنده استمرار توجه جمکو به حقوق مصرفکنندگان، ارتقای کیفیت محصولات و خدمات و پاسخگویی به نیازهای مشتریان است؛ رویکردی که طی سالهای گذشته نیز با دریافت این جایزه تداوم یافته است.
تداوم این موفقیت، جایگاه جمکو را بهعنوان مجموعهای متعهد به رعایت حقوق مشتریان و ارتقای مستمر کیفیت محصولات و خدمات، بیش از پیش تقویت میکند.



